Nu är snart denna dag slut och denna månad. Idag har ja vart förbannad, irriterad, ledsen, glad, ja allt man kan va bara för att just EN person inte lyssnar. Man har då svårt för att inte spricka helt, iaf jag. Men iaf jag har fått två läxor klara och städat nästan hela under våningen :) bra det iaf. Fick sms från Nellson idag, hon undrade om jag ville med in till stan imorgon men ärligt så hade jag verkligen ingen lust att åka iväg. Vill bara va hemma på mitt rum och inte träffa någon just nu.. Dumt men så är det just nu, Lillson undrade om jag ville med in på tisdag men jag  vettefan asså, kanske, kanske inte. Jag går ju bara runt och kollar runt mig, inget vidare sällskap direkt.. Men nu blir det att hoppa i säng och läsa en bok eller kolla på film :) Hörs

Inatt ställdes klockan om till sommartid. Dock sa meteorologen på tv:n att det är omställt till vintertid ^^ nån som inte riktigt har koll.. Men iaf det måste då betyda att det snart är sommar! Fett skönt. Även fast det bara väntas jobb, jobb oh jobb så kommer det bli skönt :)
Även fast jag just nu vill va i skolan ist för att ha lov, fast mycket till lov blir de inte nu, ska städa idag oh sedan sätta mig oh plugga. Inlämningar som jag ej har gjort måste in. Kurserna slutar till sommaren nämligen...
Men aa det är väl mitt lov de :) hörs!

Nu är det lördag, jag ska ligga här i sängen en stund till sedan sätta mig vid skrivbordet och fixa lite på bloggen, videos oh så och sedan fixa lite läxor som jag är efter med :)
Det blir nog bra. Fokuserar på det bra, mina underbara vänner, mamma oh pappa oh mina kära storasyster Tina! :) livet går vidare med andra ord :)