Börjar undra om jag verkligen gjorde rätt val... Ingen vill höra av sig längre, jag är mer ensam än innan, de som känner mig vet att jag inte klarar av det.. Jag måste hålla ständig kontakt med dom jag själv valt att prata med men nu när jag tog steget och valde Stoffe så har alla fallit bort.. Jag hör av mig men får bara tillbaka; hör av mig imorgon... Fast det är aldrig någon som gör de.. Det är bara snack för att komma undan. Jag blir otroligt ledsen faktiskt... Jag trodde jag hade bättre kompisar än så men tydligen inte. Aja mitt eget fel antar jag.. 


Gick på semester igår! Så otroligt jävla skönt måste jag säga, dock är jag uttråkad redan idag.. Men iaf, idag är det Tisdag och pojkvännen åkte idag upptill söderhamn och kommer hem på måndag förmiddag, alldeles i tid med att vi ska åka ner till småland på tisdag förmiddag. Vi ska till High Chaparral med min lillesyrra och hennes pojkvän, Wolfie kommer att få vara här hemma med min bästaste vän Michaela. Som tar semester från sitt jobb för oss, eller ja hon behöver lite ledigt hon med tycker jag! Vi kommer vara bort till torsdag em/kväll, hoppas det blir kul men det ska de nog. Mer än så har jag faktiskt inte att berätta, visar bilder när jag kommer hem!
Utöver att jag är glad över semestern så mår jag hyfsat bra faktiskt, inget större som gnager mig så det är helt okej, dock pratade jag med en tjej om min kropp och hon tyckte jag skulle ta mig till vårdcentralen och ta lite blodprov och det kan ju vara en bra ide egentligen, dock har jag ju lite problem med nålar så vi får se om jag går dit.. Återstår att se med andra ord.
 
 
Jahapp ligger jag här i sängen igen då.. Trött och slut i huvet. Jag har nu på kvällen kommit fram till att mina såkallade "vänner" (OBS bara vissa) inte vill prata med mig för att jag har skaffat kille.. Vilket dessa "vänner" har vetat om ett tag att jag halvt som halvt redan varit upptagen men så fort de kom ut på Facebook så svarar ingen på sms eller när man ringer.. Suck och blä på de..